zever, gezever

Polka Dot

En wat bracht de lieve UPS-meneer deze morgen aan de voordeur?

Jeej! Want die Aalsterse winkel, dat werd een fiasco. Het ging als volgt.

Zij: Hallo!! Kan ik u helpen?

Ik: Ik zou graag die Birkenstocks passen met de bolletjes. Die in de etalage staan. De rode graag. Maatje 36.

Zij: Ja hoor! Ik ga ze meteen halen hoor!

Ik: …

Zij komt terug: Oei, we hebben ze precies niet meer. Maar wel deze andere!

Ik: Maar dat zijn er met strepen. En allerlei kleuren. Ik had graag gewoon die met bolletjes eigenlijk. De zwarte dan?

Zij: Die hebben we ook niet meer! Ja hihi, we hebben er weinig besteld! En het personeel heeft ze dan allemaal gekocht, hihi!

Ik: *mompel tegen lief: waarom staan ze dan in de etalage?* Luider: Kan je er dan nog bestellen voor mij?

Zij: Neen! Sorry, hihi!

Grom. Leve het internet hoor. Zelfde prijs, overvloedige keuze en ze brengen dat aan uw eigen voordeur. En ge moet er niet voor naar Aalst, want ik ben zo geen fan van Aalst (sorry). Waarom ik er dan ga: omdat er megaveel schoenenwinkels zijn, aja.

Mijn voeten vind ik trouwens wél een van mijn beste lichaamszones. Persoonlijk. Hummeltje mag die erven. Lief vindt dan weer dat ik een belachelijk klein klein teentje heb. En moet altijd lachen als hij er naar kijkt. Puh.

En eigenlijk spijtig dat mensen niet rechtstreeks naar uw voeten kijken in plaats van naar uw hoofd, want ik ben voor de rest sedert gisteren gezegend met een veel te grote lelijke koortsblaas onder mijn lip. Heb ik dat quasi nooit, nu wel natuurlijk. En Zovirax, het wondermiddel, dat blijkt niet te mogen tijdens de zwangerschap, zo vertelde me dokter Google. Chance dat ik het niet in huis had, want ik had het er zonder nadenken opgesmeerd. Wie zou dat nu denken, dat een uitwendig zalfje niet mag. Leve het internet, alweer. Tips om er op een veilige manier iets aan te doen zijn trouwens welkom, want ik zie er echt niet uit. En het is schoon weer, dus ik was nog graag eens buitengekomen dit weekend. En het piekt en brandt en gloeit, dat ook.

Reacties uitgeschakeld voor Polka Dot