Weekmenu

Weekmenu 16/4 – 22/4

Hm, heb ik er nog iets over te vertellen? Ah jaak. Ik had jullie een recept beloofd van de Jamie Oliver salade, maar ik heb daar dit keer zo mee gesukkeld dat ik er geen zin meer in heb. (Waarvoor excuses). Het had iets te maken met kippenbouten waar ik amper vlees af kreeg, pancetta die een vreemd geurtje had en een dressing die ik uiteindelijk heb moeten wegkieperen wegens veel te veel en een lief dat ze niet lustte. Ik ben geëindigd met de zinsnede ‘Waarom maak ik toch in godsnaam niet gewoon alle dagen patatten met een hamburger!’, dus dat zegt misschien genoeg. Wel lekker hoor, daar niet van. Wie het toch nog wil maken: hierzo.

Gelukkig was er de dag nadien een Meus topper, dat maakte het weer goed. Ik ga trouwens binnenkort misschien eens een lijstje maken van echte aanraders uit het weekmenu tot nu toe, want er zaten er een paar pareltjes tussen. Meer daarover later dus.

Ah, wat ik ook nog eens wilde vragen… Ik maakte deze week ook de verse mayonaise van meneer Meus, maar ik vind die geweldig slapkes, eerlijk gezegd zo. Misschien hoort dat zo, maar voor bij frietjes bijvoorbeeld vind ik dat niet zo smakelijk. Ooit maakte ik ze met de mixer, dat was wel beter, maar ook niet helegans mijn gedacht. Heeft iemand hét perfecte recept?

Trouwens, I haz the book! Juij!

  • Zaterdag: You know the drill, stoofvlees met frietjes (Er stond schoon stoofvlees in reclame en ja, die mayonaise moest toch op? Of: elk excuus is goed.)
  • Zondag: Een mini-BBQ’tje voor onszelve (Om eens te oefenen voor we volk vragen. Of: elk excuus is goed.)
  • Maandag: Eitjes in zalmsaus met puree
  • Dinsdag: Ovenpatatjes met verse rabarbermoes en kalkoenschnitzels
  • Woensdag: Pizzabaguette (Meus)
  • Donderdag: Kip van de markt, appelmoes (diepvriesportie), gebakken patatjes
  • Vrijdag: Scampi Diabolique (Meus) maar dan niet te diabolisch, stokbrood, slaatje
Reacties uitgeschakeld voor Weekmenu 16/4 – 22/4