handenarbeid,  Weekmenu

Week 15/2/13 – 22/2/13

We doen nog eens een efforke deze week, ik vermoed dat het de laatste stuiptrekkingen zullen zijn. Hoe dat hier binnenkort allemaal gaat verlopen, geen idee… Ik heb eens in mijn oude boekjes gekeken hoe dat ging tijdens de kraamtijd van kind 1, en toen heb ik zelfs gekookt. Vaak hetzelfde en weinig geïnspireerd (lees: massa’s stoemp met worst), maar we aten wel warm eten. Ik ben dus hoopvol.

En kijk eens aan, op haar aanraden probeer ik zelfs nog eens een vegetarisch gerecht, het schijnt erg lekker te zijn. Zoniet moet ze mij een Turkse pizza trakteren.

Zo eens bloggen over niet evidente onderwerpen levert trouwens wel wat op. Gelukkig heb ik te weinig lezers om echte diehards over de virtuele vloer te krijgen en beschimpt te worden, maar reageren hier voorlopig vooral lieverds met wijze woorden. Wat toch bleef hangen is wat Nike zei over het vertekende beeld: ik kan inderdaad ook genoeg gezinnen bedenken waarin over het onderwerp niet eens 1 seconde wordt nagedacht. Omdat ze daar de goesting en/of mogelijkheden niet toe hebben. En ten tweede: misschien (of zeg maar zeker en vast) focus ik teveel op wat ik niet doe, en te weinig op wat ik wel doe. Wat niet wil zeggen dat het niet altijd beter kan, maar dat is zeker wel een rode lijn in mijn denken (op alle gebied). Ik zou het leren naaien bijvoorbeeld bijna opgeven omdat ik nog niet de prachtige kleedsels kan fabriceren die ik overal online spot, terwijl ik toch wel al een presentabel pamperzakje en lelijk beest heb weten ineen te flansen en ook geen beroerd flockster blijk. In het kader van ‘stoef dus eens wat meer op uzelve’, ziet!


 photo Pamperzakje_zps47c66f1f.jpg

 photo Uiltje_zps6a4622ac.jpg

 photo Flock1_zps4d79b4df.jpg

 photo df348821-ab18-469b-a405-1d82913fbfeb_zpsb1236290.jpg

Kijk eens aan wat een inzichten zeg, merci Lies! (Voor u nu denkt: oei nee, weer eentje dat naar de therapeut gaat rennen: dat heb ik natuurlijk al jaren achter de rug. Wat dacht u.) Om terug te keren naar het topic weekmenuten: De Dagen Zonder Vlees zijn nog een brug te ver vrees ik, maar ik overweeg weer een wekelijkse veggiedag in te lassen. Als het verse kleine grut de boel niet té hard op stelten komt zetten, dan gaan we daar op termijn misschien wel voor. Deze week dus al 2 veggiedagen, kijkt nekeer aan zeg.

Reacties uitgeschakeld voor Week 15/2/13 – 22/2/13