Weekmenu

Week 23/2 – 2/3

Awel, hierin heb ik vorige week eindelijk eens geen vlees gemist! Veel werk, dat wel, maar lekker jongens. De huisgenoot was wat minder enthousiast (die was in een vorig leven nochtans ooit een hele tijd vegetariër), maar dat kwam eerder door de ‘droogte’ denk ik. Ricotta is inderdaad niet de meeste smeuïge kaas, maar mij stoorde het niet. Deze week niet echt een veggiedag, (ik ben ook nog niet officieel van start gegaan), maar wel een dag of 2 waarin het enige vlees uit wat toegevoegde spekjes bestaat. Flauw excuus, maar toch. We werken eraan.

Trouwens best eng om uw komende tweeweekmenu op te stellen (dat gaat hier altijd per 2 weken en daar hangt een *kuch* ingenieus boodschappensyteem aan vast) en te bedenken dat het misschien door een bevalling gedwarsboomd zal worden… Ieks! Deze week daarom nog een inspanning met veel hergebruik van ingrediënten om weggooien te vermijden: 2 dagen met sla, spruitjes gooien we in de hutsepot en in haar lekkere creatie, parmezaan en spekjes komen ook meermaals terug… Kan ik toch nog eens genieten van het ‘ik-ben-goed-bezig-gevoel’ voor het enkele weken de mist in gaat!

Reacties uitgeschakeld voor Week 23/2 – 2/3