Hummeltje

22 weken

Een schoon getalleke, vind ik. En Hummel doet dat nog steeds schitterend. Lief voor moeder, perfect aan het groeien, voorlopig nergens rariteiten vast te stellen en al een half kilootje zwaar. Zoals ik zei tegen lief toen we buiten stapten: “Moh, dat is al gelijk een fricandonneke jong!”. Een fricandonneke voor 2 personen welteverstaan, zoals ik ze momenteel nog moet maken. Maar dat geheel terzijde.

We kregen ook duidelijkheid omtrent wat er zich al dan niet tussen de beentjes bevindt. En neeeen, ik wil dat niet verklappen. Niet om iemand te pesten, maar omdat het mij wel leuk lijkt af en toe nog eens verrast te worden. Het bij de ene wel weten, bij de andere weer niet. Dat houdt alles een beetje gevarieerd en spannend, toch. Aja, en ook omdat ge dan van die wijze dingen kunt doen. Gelijk polls op uw blogue posten.

Zodus, tell me peoples, wat denken jullie… Wordt het Hummel of Hummelientje? Zoon of dochter? Bruce of Fay? (Nee, ik heb geen abominabele smaak, maar de Twitterdames doopten het kind om tot Bruce. In navolging van Annava hare Kenji. Ik pleitte er nog voor om Kamiel van Tamara te laten switchen naar Keano of Shaniah, maar ’t mocht niet meer. Boehoe.)

[poll id=”2″]

Reacties uitgeschakeld voor 22 weken