Uncategorized

Week 18/3/2017 – 24/3/2017

  • Zaterdag: Frietjes met vol au vent uit de diepvries / veggie schnitzel / rauwkost
  • Zondag: Burgers en rauwkost
  • Maandag: Een soort shepherd’s pie met groenten en linzen -> Iets op dit gedacht, maar ik dacht, waarom doen we dat niet eens met seizoensgroenten. Dat blijft immers toch een werkpuntje, ik vind dat koken volgens de seizoenen helaas blijkbaar echt niet gemakkelijk. Dus ik koos voor prei, wortel, selder, ajuin. Was wel ok, maar niemand was dolenthousiast (ik ook niet). 
  • Dinsdag: Vervolg
  • Woensdag: Quordon bleu met provencaalse saus, rauwkost en aardappelblokjes uit de AF -> Zoiets dus eigenlijk maar dan zonder de lap vlees. En de patatjes in de airfryer. Niet mijn beste vriend, maar voor patatjes wel. Was een lekkere maaltijd! 
  • Donderdag: Broccoli-rijstschoteltje uit de oven -> Paar wijzigingen: volle rijst onderaan, een schaaltje veggie gehakt ipv echt en groenten- ipv kippenbouillon (en 1 broccoli vond ik wel volstaan). Echt heel lekker, eentje om te onthouden! (Dochter zag een paddestoel en liet alles staan, het arme schaap eigenlijk, die ondingen staan op haar zwarte lijst en moeder gooit dat overal in).  
  • Vrijdag: Cappelini met provencaalse saus -> Op woensdag had ik ineens een topidee en ik puzzelde wat met het weekmenu: ietwat meer van de saus maken (gewoon geen halve courgette en aubergine gebruiken maar hele, ook geen beschimmelende groenten dus in de frigo!) om later in de week een pastaatje van te maken. Zo’n goddelijk-huisvrouwmoment om te koesteren. Dat is natuurlijk net ‘gewone’ spaghetti, maar dan zonder die gruwelijke paddestoelen! Dochter haalde haar maandachterstand in en at ons arm, geslaagd dus. 
Reacties uitgeschakeld voor Week 18/3/2017 – 24/3/2017