Uncategorized

Week 25/3/2017 – 31/3/2017

  • Zaterdag: Restjes
  • Zondag: Frituur
  • Maandag: Macaroni met kaas, veggie spekjes en prei -> Dochter lustte het niet (meer). What’s new. 
  • Dinsdag: Vervolg gisteren -> Dochter at dan maar een boterham. 
  • Woensdag: Quesadilla’s (quorn) met guacamole en rauwkost -> Dochter lustte het vroeger niet en nu wel. Waardoor nu iedereen het lust, juij! De guacamole is enkel voor mij, maar dat vind ik niet erg. 
  • Donderdag: Stoemp op z’n Italiaans met spiegeleitjes -> De veldsla liet ik achterwege want groene slappe blaadjes doorheen de stoemp, dat zou hier niemand appreciëren. Ik deed er wel nog wat lente ui doorheen. Het was lekker en iedereen lustte het, stel u voor. (Voor de zoon zonder eitjes natuurlijk want die wil dat onder geen enkele vorm, te gemakkelijk moet het nu ook niet worden.) 
  • Vrijdag: Tomatensoep met kikkererwten en brood -> Voor liefhebbers van soepen à la ribollita en minestrone: een winner. Hier was dat een succes dus. Ik deed er nog gegrild zuurdesembrood bij. (Dat vond ik hier niet dus ik bakte er maar zelf één. Met een mix van de Aveve, we zijn nu ook weer niet te ijverig!)
Reacties uitgeschakeld voor Week 25/3/2017 – 31/3/2017