Uncategorized

Week 23/1/2016 – 29/1/2016

  • Zaterdag: Restjes
  • Zondag: Havermoutpizza (anders belegd) -> Een variant op de zelfrijzende bloem/yoghurt-deeg die ik toch eens moest proberen. Het is wel nog wat meer dan de eerder genoemde ‘anders’. Het werd bij ons vooral wat minder krokant bijvoorbeeld, al kan dat gelegen zijn aan het feit dat ik toch weer wat extra yoghurt bij het recept voegde omdat ik weinig weg kon met het droge deeg. Maar verder heeft ons dat eigenlijk gewoon heel erg gesmaakt en had ik totaal geen veel te vol gevoel nadien. Het blenden van de havermout was ook wel een openbaring, ik kom vast weer 100 jaar achter maar hoe cool, daar moet zoveel mee te doen zijn!
  • Maandag: Lasagna met pompoen en venkel (Veg!)
  • Dinsdag: Vervolg gisteren
  • Woensdag: Winters slaatje met oesterzwammen -> Dikke aanrader, komt hier vaak terug. Wij hebben deze week een ware queeste naar veggie spekjes volbracht. Albert Heyn blijkt die van de Vegetarische Slager uit het assortiment gehaald te hebben (awoe!) en de plaatselijke AH heeft al helemaal niets. In Gent (niet op de Korenmarkt, wel in Ghelamco, zucht) zijn die van Tivall gelukkig nog wel te krijgen en die zijn ook lekker. 
  • Donderdag: Groententaart met pompoen en slaatje -> Lekker, maar het zal eenmalig zijn, want de meneer wilde wegens de feta zelfs niet proeven. Hij doet daar gelukkig ook helemaal niet moeilijk over en legt dan gewoon allerlei andere dingen op zijn bord. Maar toch, beetje verloren moeite. 
  • Vrijdag: Vervolg gisteren

Havermoutpizza

Oesterzwamslaatje

Pompoentaart

Reacties uitgeschakeld voor Week 23/1/2016 – 29/1/2016