Uncategorized

Week 30/1/2016 – 5/2/2016

  • Zaterdag: Burgers en rauwkost -> We zijn inmiddels stilaan wel kenners van de vleesvervangers. Wat hamburgers betreft: onze nr 1 is deze, die van Garden Gourmet en Damhert zijn ook zeer lekker. Niet kopen: de diepvriesversie van Boni (Colruyt). Ik ben geen moeilijke, maar ze zijn een beetje gruwelijk.
  • Zondag: Frietjes
  • Maandag: Macaroni met hesp, kaas, tomaat en spinazie -> Ik had dat zo eens al zappend zien passeren en dat leek me wel iets. Dankzij dit veggie. Lange macaroni was moeilijk te vinden, maar de Delhaize was verlossend. Heel lekker gerecht! De zoon, wiens lievelingseten op school macaroni met hesp en kaas is, trok zijn neus op. Zo van die moeders die altijd speciaal moeten doen, het is wat. 
  • Dinsdag: Vervolg
  • Woensdag: Spinaziestoemp met worst -> We probeerden eens de braadworst van de Vegetarische slager uit, maar helemaal overtuigd was ik niet. Het smaakt naar frikandellen, maar de textuur is een beetje komiek. De meeste vleesloze worsten hebben dat. Die van Garden Gourmet vind ik nog altijd best (ondanks hun opblaas – leegloop stunt bij het bakken). 
  • Donderdag: Curry met zoete aardappel, paprika en stukjes met rijst -> Ik spiekte hier. Ik gebruikte rode curry pasta en wat groentebouillon en de gegrilde stukjes van Garden Gourmet. Was heel lekker. 
  • Vrijdag: Restjes

MacCheese Curry

Reacties uitgeschakeld voor Week 30/1/2016 – 5/2/2016