- Zaterdag: Opa op bezoek: AF frietjes, gebraden kip / veggie burger voor de man, rauwkost en champignonsaus
- Zondag: Eten @ andere opa (ik neem dan een dozeke met een slaatje mee, heul sociaal!) – ’s avonds een restje
- Maandag: Volkoren wraps met (veggie)schnitzel en tomatensalade (voor mij restjes kip, gepaneerde dingen = no go) -> Eerste keer zelf wraps gemaakt om overbodige rommel (suiker) te vermijden. Mits toch wel redelijk wat meer bloem dan het recept omschrijft, lukte dat best goed! Ik at er 2 en deed volkoren omdat dat veiliger zou moeten zijn, maar werd toch afgestraft met te hoge waarden. Niets broodachtigs meer voor mij dus de komende weken (?).
- Dinsdag: Stacked roasted vegetable enchiladas met rauwkost -> Doel was de resterende wraps hiervoor te gebruiken, maar dat durfde ik dus niet meer. Ik maakte deze schotel bijgevolg enkel met de groenten en de kaas. Voor mezelf netjes 150g patatjes erbij, de anderen aten de wraps op. Mijn waarden blijven helaas kantje boord en ik begin een beetje te vrezen voor doemscenario’s. Bovendien is het allemaal veel meer werk, veel meer afwas, veel minder restjes, veel minder makkelijke gerechtjes, veel minder kokenvoortweedagen. Dus sta ik hier heel hoogzwanger dagelijks de ziel uit mijn lijf te koken. Ben ik het al beu? Jaaa ik ben het al beu! #eindezeurpietmodus #sorry
- Woensdag: Patatjes, gratin van bloemkool/broccoli en room, veggie balletjes voor de rest/kippenworstje voor mij
- Donderdag: Restjes
- Vrijdag: Roodbaarsfilet in de oven (veggieburger voor de man), gratin van lentegroenten (courgette, wortel, prei en erwtjes), puree/gekookte aardappeltjes