Uncategorized

Week 6/5/2017 – 12/5/2017

  • Zaterdag: Verse AF frietjes, kippenworstjes, rauwkost allerhande
  • Zondag: Restjes/idem gisteren
  • Maandag: Knollen uit de oven met spiegelei -> ideale kost, ook nu, hartjes. 
  • Dinsdag: Curry endimi met bloemkoolrijst -> is hier ook een vaste waarde aan het worden, ik voeg nog wat extra room en groentebouillon toe. De bloemkoolrijst wordt ook wel gesmaakt hier: cutteren in de keukenmachine en even opwokken met wat look, ui, peper en zout. 
  • Woensdag: Zalm, patatjes, spinazie in room -> Zalm in de airfryer gegooid, was zeer lekker. Ik ga toch nog vriendjes worden met het ding. Helaas rookte het dit keer ook het hele huis onder, dus dat bekoelde de prille vriendschap al enigszins. Spinazie met room uit de diepvries, want mijn inspiratie qua vlees/vis – patatten – groenten varianten is finaal op. 
  • Donderdag: Broccoli-prei-ovenschotel met gekookte patatjes bij -> Lekker schoteltje. Ik smolt parmezaan in de room, want schimmelkaas is zowat 1 van de enige dingen op mijn zwarte lijst. 
  • Vrijdag: Verse AF frietjes, elk zijn vleesje, rauwkost -> Jup alweer ‘friet’, enfin het valt bezwaarlijk friet te noemen als je ze helemaal vers maakt, maar gewoon een variant op het saaie gekookte patatje. 
Reacties uitgeschakeld voor Week 6/5/2017 – 12/5/2017