Hummeltje,  zever, gezever

Weddenschapke, anders?

Deze week kreeg ik een interessant mailtje van mijn liefste zus (die mij trouwens chocolade kwam brengen na het lezen van mijn vorig logje. U wil ze ook hé, die zus?). Er is een heuse weddenschap opgezet. Getiteld: ‘Hummel: male or female’ en ook naar gewicht wordt een gooi gedaan. De stand binnen de familie is redelijk fifty-fifty en de winnaar krijgt een watermeloen. Omdat dat naar het schijnt ongeveer evenveel weegt als een klein hummeltje. Ja, ja.

Met Tamara heb ik al een deal: zij voorspelde mij dat mijn navel niet meer zou ploppen en zal vermoedelijk gelijk krijgen. Ik heb haar een doopsuikerken beloofd als haar voorspelling uitkomt. Ik heb nogal wijze doopsuikerkes, namelijk. Althans: dat vind ik zelf, net zoals natuurlijk elke vrouw dat vindt. Anders zou ze andere doopsuikerkes kiezen, ha! Ze zijn alleszins zelf gefabriceerd door mijn moeder en mijzelve. En daar zijn wij een beetje trots op.

Dus dacht ik: misschien moet ik mijn lezertjes ook iets gunnen. Zoveel zijn dat er niet, dus ik zal er mij zeker niet aan ruïneren. Aangezien ik 4 soorten heb van doopsuikerkes, kan ik gerust 2 weddenschappen organiseren. (Ook geen nood dus als u een geboren winnaar bent en 2 keer in de prijzen valt). Ten gepaste tijde post ik fotootjes van de te winnen presentjes en mogen de winnaars kiezen.

Waag dus uw gokje!

1. Gewicht?

2. De datum der terwereldkoming? (uitgerekend: 9/9)

(Er zijn natuurlijk lezers die sowieso een doopsuikerken gaan krijgen, omdat ze mij kennen in het echt. Ik moet er nog eens over nadenken wat ik dan ter compensatie kan schenken, maar zij moeten het niet laten mee te doen!).

Reacties uitgeschakeld voor Weddenschapke, anders?